
Ainekset
1 rs Tuorekset Perhekasvikset (á 350 g)
4 pientä perunaa
1 rkl oliiviöljy
1 tl suola
4 rkl Koskenlaskija ruoka ja dippi - tuorejuusto
1 rkl valkoviinietikka
1 valkosipulin kynsi
½ ruukku lehtipersilja
Valmistusohjeet
1. Halkaise perunat 4 osaan ja hienonna valkosipuli.
2. Sekoita kulhossa Tuorekset Perhekasvikset oliiviöljyn, suolan, Koskenlaskijan, oliiviöljyn, valkosipulin ja valkoviinietikan kanssa.
3. Aseta pöydälle iso kaistale foliota ja kaada kasvikset sen keskelle. Nosta folion reunat keskelle ja muotoile nyytiksi.
4. Nosta nyytti grilliin epäsuoralle lämmölle ja kypsennä 30 minuuttia. Grillin lämpötilan olisi hyvä olla noin 180 astetta. Tarkista kasvisten kypsyys ja tarjoile hienonnetun lehtipersijan kanssa.