Japanin wokki

Tämä ruoka valmistuu sukkelasti porsaan fileesuikaleesta ja käyttövalmiista kasviksista.
Annosmäärä:
2-4 annosta
Valmistusaika:
Alle 15 min
Japanin wokki

Ainekset

200 g vehnänuudeleita

2 rkl öljyä paistamiseen

250 g Porsaan fileesuikaleita (maustamaton)

1 rs Tuorekset Aasia-kasvikset (á 200 g)

0,5 dl soijakastiketta

2 rkl inkivääriä raastettuna

2 tl wasabitahnaa

0,5 tl mustapippurirouhetta

1 dl leikattua lehtipersiljaa tai kevätsipulia

Valmistusohjeet

1. Aloita keittämällä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä ne.

2. Kuumenna öljy wokpannussa tai korkealaitaisessa paistinpannussa ja ruskista fileesuikaleet nopeasti. Lisää joukkoon Tuorekset ja jatka kypsentämistä minuutti kovalla lämmöllä ja seosta samalla sekoitellen.

3. Lisää joukkoon soija, inkivääri, wasabi ja mustapippuri. Sekoita joukkoon nuudelit ja anna niiden kuumentua ja maustua. Viimeistele lehtipersiljalla ja tarjoile heti.

Katso myös nämä