Kesäinen couscoussalaatti

Raikas couscoussalaatti sopii ihanteellisesti kesäiseen ruokapöytään vaikkapa grilliruoan lisukkeeksi.
Annosmäärä:
4 annosta
Valmistusaika:
Kesäinen couscoussalaatti

Ainekset

3 dl kypsää couscousia

1 rs Tuorekset Lehtikaali-kasviswok (á 200 g)

1 rkl valkoviinietikkaa

0,5 tl suolaa

0,5 tl mustapippuria

0,5 tl sokeria

1 rkl oliiviöljyä

100 g mansikoita

150 g fetaa

½ ruukku minttua

balsamicokastiketta

Valmistusohjeet

1. Kypsennä couscous ohjeen mukaan ja mausta suolalla, mustapippurilla ja oliiviöljyllä. Laita kulhoon lehtikaali-kasviswok ja lisää valkoviinietikka sekä sokeri ja sekoita. Anna maustua muutama minuutti.

2. Sekoita joukkoon couscous.

3. Pilko tomaatti, hienonna minttu ja sekoita salaatin joukkoon. Nosta couscoussalaatti tarjoiluastiaan ja murustele päälle feta sekä lisää balsamicokastike.

Katso myös nämä