Kevätkääryleet

Rapsakat kevätkääryleet ovat parhaita juuri valmistuttuaan.
Annosmäärä:
15 kpl
Valmistusaika:
Kevätkääryleet

Ainekset

Täyte:

1 rkl öljyä

1 rs Tuorekset Perhekasvikset (á 350 g)

50 g ituja

2 tl raastettua tuoretta inkivääriä

2 rkl soijakastiketta

2 tl Mirin makea riisiviinietikkaa

1 tl suolaa

1 tl pippuria

Muut ainekset:

3 filo-taikinaa

5 dl rypsiöljyä

1 dl makeaa chilikastiketta

Valmistusohjeet

Valmistusohjeet

1. Lorauta pannulle tilkka öljyä ja paista kasvikset pannulla rapeiksi. Lisää loput täytteen ainekset ja mausta.

2. Leikkaa filotaikinasta paloja ja annostele niille täytettä. Kostuta reunat ja rullaa kääröiksi. Uppopaista keskilämmöllä rypsiöljyssä. Nosta jäähtymään talouspaperille lautaselle.

3. Tarjoa chilikastikkeen kera.

Vinkki! Voit myös käyttää etnisessä kaupassa myytäviä kevätkääryletaikina-arkkeja.

Katso myös nämä