
Ainekset
Täyte:
1 rkl öljyä
1 rs Tuorekset Perhekasvikset (á 350 g)
50 g ituja
2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
2 rkl soijakastiketta
2 tl Mirin makea riisiviinietikkaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
Muut ainekset:
3 filo-taikinaa
5 dl rypsiöljyä
1 dl makeaa chilikastiketta
Valmistusohjeet
Valmistusohjeet
1. Lorauta pannulle tilkka öljyä ja paista kasvikset pannulla rapeiksi. Lisää loput täytteen ainekset ja mausta.
2. Leikkaa filotaikinasta paloja ja annostele niille täytettä. Kostuta reunat ja rullaa kääröiksi. Uppopaista keskilämmöllä rypsiöljyssä. Nosta jäähtymään talouspaperille lautaselle.
3. Tarjoa chilikastikkeen kera.
Vinkki! Voit myös käyttää etnisessä kaupassa myytäviä kevätkääryletaikina-arkkeja.