Kukkakaalilettu

Tuorekset kukkakaalimuru on tämän herkullisen, suolaisen kukkakaaliletun pohjana. Sopii vaikka nopeaksi iltapalaksi!
Annosmäärä:
4 keskikokoista lettua
Valmistusaika:
Kukkakaalilettu

Ainekset

5 dl kevytmaito

2,5 dl vehnäjauho

1 dl perunamuusijauhe

1 rs Tuorekset Kukkakaalimuru (á 300 g)

2 kananmunaa

1 prk cremefraiche

50 g pinjansiemen

1 tl suola

0,5 tl mustapippuri

voita paistamiseen

Valmistusohjeet

1. Valmista lettutaikina sekoittamalla kevytmaito, vehnäjauhot, perunamuusijauhe, 2 dl kukkakaalimurua, kananmunat ja suola. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia jääkaapissa.

2. Ruskista pannulla kevyesti loput kukkakaalimurusta sekä pinjansiemenet.

3. Lettutaikinan tekeydyttyä paista voissa neljä keskikokoista lettua.

Tarjoile letut creme fraichen, tillin ja ruskistetun kukkakaalimurun sekä pinjansiementen kanssa.

Katso myös nämä