Kukkakaalitacot

Täydellinen iltapalaherkku by Johannes Poikkimäki (@johannesyrjo). Nämä super helpot tacot syntyvät kädenkäänteessä ja täytteeksi voi valita Johanneksen vinkit tai ihan omat suosikit.
Annosmäärä:
n. 2-3 annosta
Valmistusaika:
n. 45 min
Kukkakaalitacot

Ainekset

1 pkt Tuorekset kukkakaalimurua (300 g)
1 kananmuna
3 dl juustoraastetta
Pippuria ja suolaa
Tacomaustetta

Valmistusohjeet

1. Paista kukkakaalimuruista suurin osa nesteistä pois paistinpannulla. Anna jäähtyä.
2. Sekoita kananmunat, juustoraaste ja kukkakaalimurut keskenään.
3. Mausta.
4. Painele pellille ohuiksi lätyiksi ja paista n. 15 min 200 asteisen uunin keskitasolla.
5. Ota kukkakaalitacot uunista ja käännä.
6. Paista vielä n. 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
7. Täytä tacot. Itse laitoin salaattia, silmusalaattia, retiisiä, halloumia, soijasuikaleita ja creme fraichea johon olin sekoittanut srirachaa ja majoneesia.

Katso myös nämä