Makkara-kasvispannu

Nopea ja helppo pannu vaikka etäpäivän lounaaksi tai terveellisempi vaihtoehto saunaillan makkara-perunoille.
Annosmäärä:
4 annosta
Valmistusaika:
alle 30 min.
Makkara-kasvispannu

Ainekset

1 pkt makkaraa

1 rkl öljyä

1 rkl voita

6 perunaa (kiinteä lajike)

1 rs Tuorekset Lehtikaali-kasviswok (á 200 g)

1 pkt kermaa (esim. Valio ruokakerma Pippuripekka 2,5dl)

1 dl lehtipersiljaa silputtuna

Valmistusohjeet

1. Leikkaa 1 pkt makkaraa noin 3 cm pätkiksi ja ruskista pannulla. Siirrä sivuun.

2. Keitä 6 perunaa kypsäksi, kuori ja paloittele ne. Paista rapeaksi rasvassa ja siirrä sivuun.

3. Paista lehtikaali-kasviswokkia öljyssä muutama minuutti. Lisää joukkoon 2,5 dl ruokakermaa (esim. Valio ruokakerma Pippuripekka).

4. Jaa päälle makkarat sekä perunat. Silppua päälle lehtipersiljaa. Nauti heti!

Katso myös nämä