Pitaleivät nyhtökauralla ja avokadodipillä

Pitaleivät valmistuvat nopeasti Tuorekset texmex-salsasta, nyhtökaurasta, avokadosta sekä kermaviilistä.
Annosmäärä:
4 annosta
Valmistusaika:
Pitaleivät nyhtökauralla ja avokadodipillä

Ainekset

1 rs Tuorekset Texmex-salsaa (á 250 g)

1 pkt nyhtökauraa (240g)

1 kypsä avokado

1 prk kermaviiliä

½ limen mehu

1 ps vuonankaalia

1 tl paprikajauhetta

0,5 tl suolaa

1 tl juustokuminaa

1 valkosipulinkynsi

1 sipuli

1 rkl rypsiöljyä

Pitaleipiä

Valmistusohjeet

1. Valmista ensin kermaviilidippi. Murskaa avokado ja laita sekaan limen mehu, kermaviili ja puolet suolasta. Sekoita ja jätä maustumaan.

2. Hienonna sipuli ja valkosipuli pannulle ja kuullota öljyssä. Lisää nyhtökaura ja ruskista hetki. Mausta paprikajauheella, juustokuminalla ja suolalla.

3. Lämmitä pitaleivät ohjeen mukaan. Kokoa pitaleivät lisäämällä pohjalle ensin avokadodippiä. Lisää tämän jälkeen nyhtökauratäytettä sekä Tuorekset Texmex-salsaa. Viimeistele vuonankaalilla ja tarjoile.

Katso myös nämä