Salaattikupit ja Nam Chim-kastike

Herkulliset salaattikupit saavat makunsa Nam Chim-kastikkeesta sekä Tuorekset Thai-kasviksista
Annosmäärä:
4 annosta
Valmistusaika:
Salaattikupit ja Nam Chim-kastike

Ainekset

1 pkt Cosmopolitan salaattia

1 rkl seesamöljyä

2 rs Tuorekset Thai-kasvikset (á 200 g)

3 valkosipulinkynttä

2 cm pala inkivääriä

4 rkl Teriyaki-kastiketta

½ ruukku korianteria

1 rkl kalakastiketta

1 punainen chili

1 limen mehu

1 tl sokeria

Valmistusohjeet

1. Ruskista Tuorekset Thai-kasvikset seesamöljyssä hienonnetun inkiväärin ja kahden valkosipulinkynnen kanssa. Lisää lopuksi Teriyaki-kastike ja anna kasvisten vielä kypsyä muutama minuutti. Jätä kasvikset kuitenkin rapsakoiksi.

2. Valmista Nam Chim-kastike. Laita kulhoon yksi valkosipulinkynsi, korianteri, kalakastike, punainen chili, limen mehu ja sokeri. Soseuta sauvasekoittimella.

3. Tarjoile teriyakissa paistetut kasvikset salaattikupeista Nam Chim-kastikkeen kanssa.

Katso myös nämä