
Ainekset
1 rs Naapurin maalaiskana Rintafilee Ruohosipuli-sitruuna (á 370 g)
1 rs Tuorekset Sienestäjän pannuvihannes (á 200 g)
2 rkl hunajaa
2 rkl tuoretta timjamia
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
Tarjoiluun
50 g parmesaanijuustoa lastuina
Valmistusohjeet
1. Paista kanan rintafileet kuumalla pannulla kypsiksi ja kaada loppuvaiheessa rasiasta kaikki rasian öljy pannulle. Kääri kanat folioon vetäytymään.
2. Lisää Tuorekset Sienestäjän pannuvihannekset pannulle. Paista kasviksia kovalla lämmöllä muutama minuutti. Lisää joukkoon hunaja ja timjamin lehdet. Mausta ja jaa kasvikset lautasille. Leikkaa annoksiin paloiksi pihvit ja ripottele päälle parmesaanilastuja.
3. Nauti heti.