Sitruunakanaa ja timjamikasviksia

Tämän nopean ruoan voit valmistaa valmiiksi marinoidusta kanasta ja keskittyä täysin kasvisten maustamiseen. Tämän reseptin avulla ruoan saa nopeasti pöytään, mutta mausta ei tarvitse tinkiä senttiäkään.
Annosmäärä:
Valmistusaika:
Alle 30 min
Sitruunakanaa ja timjamikasviksia

Ainekset

1 rs Naapurin maalaiskana Rintafilee Ruohosipuli-sitruuna (á 370 g)

1 rs Tuorekset Sienestäjän pannuvihannes (á 200 g)

2 rkl hunajaa

2 rkl tuoretta timjamia

0,5 tl suolaa

0,5 tl mustapippuria

Tarjoiluun

50 g parmesaanijuustoa  lastuina

Valmistusohjeet

1. Paista kanan rintafileet kuumalla pannulla kypsiksi ja kaada loppuvaiheessa rasiasta kaikki rasian öljy pannulle. Kääri kanat folioon vetäytymään. 

2. Lisää Tuorekset Sienestäjän pannuvihannekset pannulle. Paista kasviksia kovalla lämmöllä muutama minuutti. Lisää joukkoon hunaja ja timjamin lehdet. Mausta ja jaa kasvikset lautasille. Leikkaa annoksiin paloiksi pihvit ja ripottele päälle parmesaanilastuja. 

3. Nauti heti.

Katso myös nämä