Tomaattipastaa ja kasvispihvejä

Perinteisen tomaattipastaan saat uutta twistiä lisäämällä siihen Tuoreksia ja kasvispihvejä.
Annosmäärä:
2 annosta
Valmistusaika:
Alle 30 min
Tomaattipastaa ja kasvispihvejä

Ainekset

2 annosta pastaa

1 tl suolaa

1 rkl rypsiöljyä

1 rs Tuorekset Thai-kasvikset (á 200 g)

1 rs Kvinoa kasvispihvi

2,5 dl maukasta tomaattipohjaista pastakastiketta

4 valkosipulinkynttä silputtuna

Tarjoiluun

1 rkl basilikaa silputtuna

50 g raastettua parmesaania

Valmistusohjeet

1. Kuumenna reilu määrä vettä kattilassa kiehuvaksi. Lisää veteen reilusti suolaa ja keitä pasta siinä kypsäksi. Valuta pasta.

2. Kuumenna paistinpannulla loraus kasviöljyä ja paista kasvikset siinä rapeiksi. Siirrä sivuun.

3. Kuumenna kasvispihvit paistinpannulla pakkauksen ohjeen mukaisesti. Lisää pannulle pastakastike ja valkosipuli. Kuumenna seos varoen, että kastike ei roisku.

4. Sekoita kuuman pastan joukkoon paistetut kasvikset. Kuumenna tarvittaessa hiukan. Kokoa herkulliset pasta-annokset pastasta, kasvispihvistä ja kastikkeesta. Viimeistele reilulla määrällä parmesaaniraastetta ja basilikan lehtiä.

Vinkki! Ei pastaa – ei riisiä ilman Tuoreksia. Helppo tapa lisätä kasvisten käyttöä on paistaa rasia Tuoreksia ja mixata se kypsään pastaan ja riisiin.

Katso myös nämä