
Ainekset
2 annosta pastaa
1 tl suolaa
1 rkl rypsiöljyä
1 rs Tuorekset Thai-kasvikset (á 200 g)
1 rs Kvinoa kasvispihvi
2,5 dl maukasta tomaattipohjaista pastakastiketta
4 valkosipulinkynttä silputtuna
Tarjoiluun
1 rkl basilikaa silputtuna
50 g raastettua parmesaania
Valmistusohjeet
1. Kuumenna reilu määrä vettä kattilassa kiehuvaksi. Lisää veteen reilusti suolaa ja keitä pasta siinä kypsäksi. Valuta pasta.
2. Kuumenna paistinpannulla loraus kasviöljyä ja paista kasvikset siinä rapeiksi. Siirrä sivuun.
3. Kuumenna kasvispihvit paistinpannulla pakkauksen ohjeen mukaisesti. Lisää pannulle pastakastike ja valkosipuli. Kuumenna seos varoen, että kastike ei roisku.
4. Sekoita kuuman pastan joukkoon paistetut kasvikset. Kuumenna tarvittaessa hiukan. Kokoa herkulliset pasta-annokset pastasta, kasvispihvistä ja kastikkeesta. Viimeistele reilulla määrällä parmesaaniraastetta ja basilikan lehtiä.
Vinkki! Ei pastaa – ei riisiä ilman Tuoreksia. Helppo tapa lisätä kasvisten käyttöä on paistaa rasia Tuoreksia ja mixata se kypsään pastaan ja riisiin.