Vietnamilaiset kesärullat

Vietnamilaiset kesärullat kruunaavat illanistujaiset ja tällä ohjeella onnistut varmasti.
Annosmäärä:
4 annosta
Valmistusaika:
30 min
Vietnamilaiset kesärullat

Ainekset

2 rs Tuorekset Classic wok (á 300 g)

1 tl soija

1 tl seesamiöljy

16 kpl riisipaperiarkki

1 tl raastettu inkivääri

1 tl raastettu valkosipuli

1 ruukku korianteri

200g riisinuudeli

100g mungpavun idut

 

Dippi

4 rkl kalakastike

1 dl soija

2 rkl seesamiöljy

1,5 limen mehu

1 tl sokeri

Valmistusohjeet

1. Laita Classic wok kasvikset uunivuokaan ja lisää inkivääri ja valkosipuli. Mausta seesamiöljyllä ja soijalla ja sekoita. Paahda uunissa 200 asteessa noin 4 minuuttia niin, että kasvikset pysyvät rapeina. Keitä nuudelit ohjeen mukaan ja huuhtele kylmällä vedellä.

2. Valmista kesärullat kostuttamalla ensin riisipaperiarkki kuumassa vedessä. Lisää arkin alareunaan nuudeleita, kasviksia, korianteria sekä ituja. Kääri kesärullat taittamalla ensin riisipaperiarkin reunat keskelle ja rullaa sen jälkeen kääryleeksi.

3. Valmista dippi sekoittamalla dipin ainekset. Dippaa rullia ja nauti.

Katso myös nämä