
Ainekset
2 rs Tuorekset Classic wok (á 300 g)
1 tl soija
1 tl seesamiöljy
16 kpl riisipaperiarkki
1 tl raastettu inkivääri
1 tl raastettu valkosipuli
1 ruukku korianteri
200g riisinuudeli
100g mungpavun idut
Dippi
4 rkl kalakastike
1 dl soija
2 rkl seesamiöljy
1,5 limen mehu
1 tl sokeri
Valmistusohjeet
1. Laita Classic wok kasvikset uunivuokaan ja lisää inkivääri ja valkosipuli. Mausta seesamiöljyllä ja soijalla ja sekoita. Paahda uunissa 200 asteessa noin 4 minuuttia niin, että kasvikset pysyvät rapeina. Keitä nuudelit ohjeen mukaan ja huuhtele kylmällä vedellä.
2. Valmista kesärullat kostuttamalla ensin riisipaperiarkki kuumassa vedessä. Lisää arkin alareunaan nuudeleita, kasviksia, korianteria sekä ituja. Kääri kesärullat taittamalla ensin riisipaperiarkin reunat keskelle ja rullaa sen jälkeen kääryleeksi.
3. Valmista dippi sekoittamalla dipin ainekset. Dippaa rullia ja nauti.